Bjørnen

 
 

Underholdningen til din fest...

Musikken kan være med til at gøre din fest uforglemmelig ....

Som professionel musiker med en universitetsuddannelse i musik og med mange år bag tangenterne, er jeg med til at gøre festen til et uforglemmeligt minde på den gode måde.

Det rigtige valg....

Dinner...

Ønsker du en musiker, der dominerer selskabet, og er festens midtpunkt, så skal du vælge en anden. Vi kommer til fest for at hygge os med hinanden, kunne tale sammen - uden at skulle råbe - samt høre lidt god musik mens vi spiser.

Vælger du mig som musiker til din fest, vælger du en musiker som spiller afdæmpet og varieret dinner musik under middagen og som akkompagnerer evt. festsange i den toneart alle kan synge med i. "Fingeren på pulsen" sikrer, at jeg både kan danne en hyggelig baggrund under middagen, og er klar til at akkompagnere, hvis gæsterne tager initiativ til skålesange etc.

Dansen...

Når der skal danses får den gas, og mit engagement og brede repertoire sikrer, at danselysten opstår hos langt de fleste. Repertoiret spænder vidt og kan tilfredsstille alle selskaber, så man - uanset alder - får lidt fra sin yndlingsgenre. Se mere på repertoire-siden.

En eller flere musikere....

Det er også muligt at bestille "Bjørnebanden" som duo eller trio i form af yderligere en eller to musikere, som støder til, når der skal danses, og supplerer med guitar, bas og flerstemmig sang. Hvad enten du vælger Bjørnen eller Bjørnebanden, vil du få underholdning, der oser af spilleglæde, og vores entusiasme for musikken sikrer jer en uforglemmelig fest.

Et godt råd til private fester...

Nogle gange oplever jeg, at et selskab deles op i to halvdele, når der spilles op til dans, idet nogle bliver siddende i “kaffe-lokalet” og andre går ind i danselokalet. Min erfaring er, at det bliver en hel anden, amputeret og ikke nær så hyggelig fest. Jeg anbefaler derfor altid, at værterne “fører” alle ind i danselokalet, hvor man uanset om man hører til “den dansende type” eller ej, får et helt andet fællesskab og en helt anden stemning.

Pauser og personlighed

Det er sjovest at spille, så ud over spisepausen, så holder jeg ikke mange pauser - ofte slet ingen.

Jeg drikker aldrig alkohol når jeg er på job - nå ja, et enkelt glas til maden, kan der godt være plads til. Derudover overlader jeg alkoholen til jer - indtil jeg kommer hjem :-) 

Copyright © 2021 by Bjørn