Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

- et hjem med klaver...

Jeg voksede op i et hjem med klaver - både mor og far spillede. Min far var ingeniør, men spillede også til fester.
Jeg fik klaverundervisning fra jeg var 6 år og senere også trompetundervisning via Herlev Skoleorkester. Guitaren lærte min far mig at spille på, og som teenager begyndte jeg at spille rock-musik i forskellige bands.
Så det var med solid musikalsk balast, at jeg senere påbegyndte musikstudiet på Københavns Universitet. Her valgte jeg sang som hovedfag og fik klaverundervisning på DKDM (det kgl. danske musikkonservatorie).
Midt i uddannelsen blev jeg leder for en musik- & kulturskole samtidig med, at jeg spillede med i pop/rock-orkestre og universitetets bigband og sang i koret Tritonus.


Melodi Grand Prix

- Susanne rejste hjemmefra.......
Poporkesteret Notre Dame - med Monique som forsanger - var det orkester, som jeg lagde de fleste kræfter i. I 1982 var vi nogle venner, der dannede orkesteret BRIXX, som jeg spillede keyboards i. Vi vandt det danske Melodi Grand Prix i 1982, og kom derfor med til det internationale Grand Prix, hvor vi fik en skidt placering :-(. Men deltagelsen og de efterfølgende turnéer var kæmpestore oplevelser.
Året efter vandt jeg “Se & Hør”s Melodi Grand Prix med “Notre Dame”.
Siden har jeg delt min arbejdstid mellem musikskolen og musik til privatfester, firmafester, receptioner og meget mere, og jeg er som en fisk i vandet, når jeg kan glæde folk med at trykke den af til deres arrangement.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes